پاسخ: <<< کلوپ طرفداران پرسپولیس زلزله >>>

در ضمن واقعاً پرسپولیس الآن باید مهاجم گل زن داشه باشه تا دی کارمو راه بیفته فصل رو از دست دادیم...
تنها آدمی هم که میتونه محسن چون هر کی جدید بیاد از دی کارمو بدتر خواهد بود...اون توره هم می تونست خوب باشه اما آدم نیست که گذاشت رفت...
بعدش یه چیزی واسم جالبه دی کامو کلی قدش بلده چرا ازش استفاده نمی شه تو نبرد های هوایی...
راستی یه اصلاحم کنم...
بهتره حتی به جای نیکبخت تو چپ از پتروویچ استفاده کرد و نیکبخت رو یابازی نداد یا جای دی کارمو وارد زمین کرد....
به نظرم نیکبخت تا زمانی که انقدر داد و بیداد می کنه همون بذارنش بیرون بهتره...چون همش داره داد می زنه پاس بدین به من...

پرسپولیس - صباباتری قم
پنجشنبه 16/08/87 ساعت 16:20
مکان : ورزشگاه آزادی تهران
آخرین نتیجه : پرسپولیس 4 - صباباتری 1
====
یادش بخیر بازی برگشت پارسال با همین صبا بود که پرسپولیس با دو گل خلیلی + گلهای کریم و نوری به یک برد شیرین دست یافت
اینم یه عکس یادگاری از اون بازی :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه اشتباه نکنم این عکس واسه بعد از گل دوم هست که خلیلی به ثمر رسوند!
امیدوارم بچه ها توی این بازی هم موفق باشن:1. (21):
سپاس

سلام
بازی رو مساوی کردیم
و باید بگم که شانس با ما یار بود که بازی رو نباختیم ...
افشین قطبی رو دوست دارم و همچنان معتقدم که باید سرمربی بمونه
ولی چند تا گلایه دارم :
چرا ما از اول با یک مهاجم شروع میکنیم ولی وقتی عقب افتادیم یا مساوی میکنیم یه دفعه با 4 تا مهاجم بازی میکنیم؟
اگه از همون اول با دو مهاجم و سیستمی مثل 4.4.2 بازی کنیم بهتر نیست ؟
فکر میکنم این سیستم توی بازی با سپاهان جواب داد و نتیجه خوبی هم گرفتیم
چرا وقتی علی کریمی بهترین بازیشو در پست هافبک وسط (پشت مهاجم) داره باید اونو هافبک راست گذاشت؟
در کل باز هم برام مسجل شد که پرسپولیس بهتره نیمه اول رو به عنوان برنده به رختکن نره...
هوادارا هم بهتره به جای شکوه و شکایت ، از تیم حمایت کنند
دوست دارم نظر بقیه رو هم بدونم
سپاس:wink:

خوب دارم کم کم به قطبی شک می کنم !!!!! یه سوال : مگه مهم ترین ضعف تیم ما در حال حاضر نبود یک هافبک دفاعی مطمئن نیست ؟؟!!! چرا قطبی جای باقری و زارع رو با هم عوض نمی کنه ؟؟؟؟ چرا اصرار داره از باقری در خط حمله استفاده کنه در حالی که می دونه توانایی کریم تو هافبک به مراتب بالاتره و همچنین تو پست فعلیش از دقیقه 70 به بعد کم میاره ؟؟!!!! من فکر می کنم بزرگترین تغییری که تیم این فصل داشته و بیشترین ضربه رو ازش خورده همین انتقال کریم به یه خط جلوتره ............ دیروز نیمه دوم اصلا" کریم رو ندیدم و درعین تعجب دیدم که به جای کریم خسته و ناتوان پتروویچ تعویض شد !!!!! چرا ؟؟؟!!!!

نقل قول:

خوب دارم کم کم به قطبی شک می کنم !!!!! یه سوال : مگه مهم ترین ضعف تیم ما در حال حاضر نبود یک هافبک دفاعی مطمئن نیست ؟؟!!! چرا قطبی جای باقری و زارع رو با هم عوض نمی کنه ؟؟؟؟ چرا اصرار داره از باقری در خط حمله استفاده کنه در حالی که می دونه توانایی کریم تو هافبک به مراتب بالاتره و همچنین تو پست فعلیش از دقیقه 70 به بعد کم میاره ؟؟!!!! من فکر می کنم بزرگترین تغییری که تیم این فصل داشته و بیشترین ضربه رو ازش خورده همین انتقال کریم به یه خط جلوتره ............ دیروز نیمه دوم اصلا" کریم رو ندیدم و درعین تعجب دیدم که به جای کریم خسته و ناتوان پتروویچ تعویض شد !!!!! چرا ؟؟؟!!!!

فکر کنم قطبی با کریم رودروایسی داره!
حداقل اگه کریم رو میذاری جلو  انصافا نگاه کن ببین از دقیقه 65-70 کریم دیگه جون داره که بازی کنه ؟!
اگه کریم بیاد عقب جا واسه کریمی هم باز میشه که بیاد مهاجم کاذب
بادامکی هم که مدتی است دوباره برگشته و باید ببینیم در بازیهای بعدی قطبی بهش بازی میده یا نه 
سپاس

به نظر من بهترين تركيب پرسپوليس اينه : واعظي ..... نوري - آتسو - حيدري - محمد ...... باقري - زارع ..... منصوري - كريمي - پتروويچ ..... و نيكبخت  كه البته با آماده شدن بادامكي شرايط بهتر ميشه و ميشه اون رو جايگزين منصوري كرد ........ كاش قطبي اين تركيب رو يك بار امتحان كنه !!!!!

نقل قول:

به نظر من بهترين تركيب پرسپوليس اينه : واعظي ..... نوري - آتسو - حيدري - محمد ...... باقري - زارع ..... منصوري - كريمي - پتروويچ ..... و نيكبخت  كه البته با آماده شدن بادامكي شرايط بهتر ميشه و ميشه اون رو جايگزين منصوري كرد ........ كاش قطبي اين تركيب رو يك بار امتحان كنه !!!!!

ترکیبی که نوشتی رو دوست دارم اما سپهر حیریش رو اصلاً...با این که فصل قبل همین باعث قهرمانی شد اما این فصل واقعاً داره سوتی می ده...من به جاش نبی الله باقری رو ترجیح می دم...در مورد کریم باقری هم به نظر من اشتباه که بذارتش جلو....می تونه گل نزنه و عوضش از گ خوردن جلوگیری کنه این فکر کنم بهتر باشه اگه نگاه کنیم به آمار پرسپولیس بازی نیست که پرسپولیس بدون زدن گل و بهتر بگم کمتر از دو گل از بازی بیاد بیرون پس تو کار تهاجمی(نه نیروی تهاجمی)مشکل آم چنانی وجود نداره که اگه بود با وجو دی کارمو در بازی های قبلی باید هیچ حسابی باز نمی کردیم رو گل زدن...پس راه گل زنی رو بلده پرسپولیس....تمام کننه خوب الآن فقط نیکبخت رو داریم...کریم بهتره تو هافبک دفاعی باشه تا این گلایی که زده می شه هدر نره...تازه با بازگشت الونگ و بادامکی می تونیم کریمی رو هم به حمله بره و با دو مهاجم آماده کار کنیم و زارع یا بادامکی جای کریمی رو به عنوان پلی میکر بگیرن...پس تو تهاجم مشکلی نیست....با ترکیبت موافقم...:great:

خب دیگه مارکو و دیکارمو به صورت توافقی از باشگاه جدا شدند!
الونگ هم فکر کنم تا 3-2 هفته دیگه بتونه بازی کنه ( تمرینات گروهی رو شروع کرده )
و طبق گفته هیئت مدیره ، برای رفع ضعف دفاعی از بین گزینه های نصرتی ، رحمان رضایی و مدافع تیم ملی توگو ( احتمالا رفیق آتسو :1. (38): ) یکی جذب خواهد شد
ای کاش نصرتی دوباره برگرده
سپاس:11():

ماركو رو كه نظر زياد جالبي روش نداشتم ولي هنوزم هم ميگم دي كارمو آينده خوبي داشت و از دست دادنش حيف بود !!!! هرچند براي وارد شدن الونگ به ليست نفرات بايد يك نفر قرباني مي شد ........ طفلك دي كارمو !!!!!
اما براي خط دفاع به نظرم فقط بهتره چندتا تركيب جديد رو امتحان كنند تا جواب بگيرن نه نفر جديد رو ..... مثلا" يه مورد رو بالا گفتم ..... يه مورد ديگه هم تركيب شيري - آتسو - باقري - محمد در خط دفاع و نوري و مازيار در هافبك دفاعي هست كه ديگه فكر مي كنم خيلي ايده آل باشه ...... آتسو و باقري تو قلب دفاع !!!! هر دوتاشون هم قابليت بازيسازي از خط دفاع و ارسال پاسهاي بلند قطري رو دارند !!!!! در مورد سرعت خط دفاعي من با قطبي موافقم ..... مشكل از سرعت نيست بلكه از تمركزه ..... گل دوم صباباتري رو مرور كنيد تا ببينيد پرسپوليس چندبار مي تونست توپ رو از محوطه خطر دور كنه ولي اشتباه كرد !!!!!! باقريها در حد تيمهاي محلات بازي مي كنه و به نظر من استرس اونه كه تمركز خط دفاع رو به هم مي زنه .......

نقل قول:

ماركو رو كه نظر زياد جالبي روش نداشتم ولي هنوزم هم ميگم دي كارمو آينده خوبي داشت و از دست دادنش حيف بود !!!! هرچند براي وارد شدن الونگ به ليست نفرات بايد يك نفر قرباني مي شد ........ طفلك دي كارمو !!!!!
اما براي خط دفاع به نظرم فقط بهتره چندتا تركيب جديد رو امتحان كنند تا جواب بگيرن نه نفر جديد رو ..... مثلا" يه مورد رو بالا گفتم ..... يه مورد ديگه هم تركيب شيري - آتسو - باقري - محمد در خط دفاع و نوري و مازيار در هافبك دفاعي هست كه ديگه فكر مي كنم خيلي ايده آل باشه ...... آتسو و باقري تو قلب دفاع !!!! هر دوتاشون هم قابليت بازيسازي از خط دفاع و ارسال پاسهاي بلند قطري رو دارند !!!!! در مورد سرعت خط دفاعي من با قطبي موافقم ..... مشكل از سرعت نيست بلكه از تمركزه ..... گل دوم صباباتري رو مرور كنيد تا ببينيد پرسپوليس چندبار مي تونست توپ رو از محوطه خطر دور كنه ولي اشتباه كرد !!!!!! باقريها در حد تيمهاي محلات بازي مي كنه و به نظر من استرس اونه كه تمركز خط دفاع رو به هم مي زنه .......

قطبی متاسفانه راضی نمیشه کریم رو بذاره هافبک دفاعی ، چه برسه به دفاع مرکزی :1. (38):
منم موافقم که باقریها باید بره روی نیمکت
به نظرم قطبی یه بار دیگه باید حیدری - آتسو رو امتحان کنه
سپاس